torstai 1. syyskuuta 2016

Syksy on saapunut

Koulu on alkanut. Päivät lyhenevät ja se vähä mitä aurinko joskus paistaa, ollaan sisällä opiskelemassa. Syksy on virallisesti saapunut, sen mukana kiire ja stressi. Itse ainakin sorrun stressaamaan esitelmien pidosta, tehtävien tekemisestä, busseista ja ties mistä. Herätys on 7.15, vaikka koulu alkaa klo 10. Ainoa sopiva bussi on mun pysäkillä siinä vähän kahdeksan jälkeen, Kun olen yhdellä bussilla mennyt ensin jonkun matkaa, jään pois kyydistä ja vaihdan toiseen bussiin. Tai vaihtoehtoisesti jatkan Kamppiin asti ja menen junalla koululle. Siellä odottelen sitten tunnin tai puoli, riippuen miten onko bussit ollut aikataulussa.

© Lotta Eskelinen

Pääsen sitten puoli viideltä tai kolmelta, olen silti samaan aikaan kotona, eli 17.30. Sitten rupean laskemaan matikkaa, tekemään ties mitä raportteja ja tehtäviä. Joku ilta vasta yhdeksän aikoihin sain tehtyä matikan tehtävät, kun olin tapellut niiden kanssa sen pari tuntia. Eli aikaa kouluun menee paljon enemmän mitä peruskoulussa, vaikka meno onkin rennompaa. Koulussa on kyllä välitunteja ja konekin on koulun puolesta, mutta yleensä ei edes jaksa avata bloggeria ja kirjoittaa tänne.


Kuvituskuvina olevat kuvat, joissa menen Warrella ovat parin viikon takaa. Viime viikolla en edes ollut tunnilla, kun makasin kotona kipeänä. Nämä kuvat piti laittaa tuntipostaukseen, joka piti kirjoittaa jo heti tunnin jälkeen. Mutta en vain saanut bloggeria auki ja kuvia siirrettyä puhelimelta koneelle. Sitten se venyi, ja nyt tuntuisi tyhmältä kirjoittaa mitään. En muista kunnolla mitä tunnilla tehtiin, paitsi sen että se oli lopulta todella samanlainen kuin edellinen. Warre vain liikkui paljon paremmin ja osasin ehkä itsekkin ratsastaa sitä paremmin.


Armia haluaisin käydä kuvaamassa ja käydä sen kanssa jossain muuallakin kuin melkeen tossa kotipihassa. Mutta ei ole aikaa ja kun vihdoin pääsen kotiin, ei sitä jaksakaan. Nytkin tämä postaus valmistuu ihan vain sen takia, kun sain itseäni niskasta kiinni ja avasin bloggerin tässä välitunnilla. Javaohjelmoinnin ja palveluosaamisen tuntien välissä on hyvä vähän purkaa ajatuksiaan tänne. Katsotaan jos perjantain tunnista saisi nopeasti postauksen aikaiseksi, varsinkin jos satun saamaan kuvia. Ainiin tosiaan, en ole täällä edes tainnut mainita, että vaihdoin nyt perjantain tunnille jossa on samaa porukkaa mitä maanantaisin on ollut :D

2 kommenttia: