lauantai 6. elokuuta 2016

Ponilaakson possuWORMulat part. 1

Nyt kun toisella näytöllä pyörii Riosta kenttäratsastuksen kouluratsastusosuus, tuli mieleen että tässä samallahan voisi tänne kirjoittaa jotain. Mulla on iskenyt aivan järkyttävä laiskuus, mitään en oo oikein saanut leirin jälkeen aikaiseksi. Laukku on vieläkin valitettavasti purkamatta, helposti olen jämähtänyt telkkarin ääreen katsomaan äidin kanssa NCIS:ssää ja nyt häiritsee hieman hammaslääkärin jälkeen. Mulla oli tossa eilen hammaslääkäri, jossa multa "kaivettiin" parin hampaan purupinnat esiin kun ne eivät olleet vielä tulleet. Eli ientä otettiin pois ja nyt ne on tosi kipeät, kun ne on vielä hassusti tulossa sieltä.

Mutta sitten leiriin. Mulla on hieman huonosti muistikuvia tunneilta ja nyt ei riitä mielenkiinto selvittämään niitä paremmin. Joten tämä postaus sisältää kuvia ja linkkaan loppuun myös Senjan tekemän leirivideon. Samalla käyn läpi että toteutuiko mun aikomat jutut leirin aikana.  Myöhemmin paremmalla ajalla kirjoittelen sitten enemmän fiiliksiä ja tapahtumista :)

Paras leiriporukka ikinä ♥

1. Aion heittäytyä
- Tietyllä tavalla toteutui, ihan hyvin lähdin kaikkeen mukaan mihin kykenin. Toki aina olisin voinut paremminkin heittäytyä.

2. Aion mennä uimaan.
- Ei kunnolla. En kyennyt mennä, mutta kahlaamassa kävin niin että tuli ylös reiteen asti vesi. Mulla oli toinen polvi turvoksissa puolet leiristä, kun ötökkä pisti siihen sopivasti. Niin vedessä oli hyvä sitä viilennellä.

Mister, joka yllätti positiivisesti, vaikka Senja "pelotteli"

3. Aion olla avoimin mielin.
- Tämä sujui ihan hyvin. Välillä piti heittää jotain, että tuleekohan ratsastuksesta mitään, mutta loppujen lopuksi olin hyvillä mielillä aina menossa uusienkin hevosten kanssa.

4. Aion jättää stressaamisen väliin.
- Alkuun hyppäämistä, erikoisesteitä, ilman satulaa hyppäämistä ja leirikisoja stressasin, mutta kun päästiin vauhtiin niin kykenin ottamaan rennosti. Eli kokonaan ei toteutunut, mutta mitään en pitkäksi ajaksi jäänyt stressaamaan.

Rutulla menin istuntatunnin, ei ihan mun hevonen mutta kiva silti

5. En halua pelätä hyppäämistä.
- Onnistui! Missään vaiheessa en pelännyt, jännitin toki. Mutta jännityskin kaikkosi aika nopeasti aina.

6. Aion tutustua muihinkin.
- Tämäkin toteutui! En jäänyt vain pyörimään Senjan kanssa, vaan tutustuin moneen ihanaan ihmiseen. Meillä oli todella mahtava leiriporukka!

Mun lemppariksi muodostui Seppo, jolla menin kaikki estetunnit. Ja heti ekan tunnin. Sepon kanssa ei tarvinnut miettiä millään esteellä että mennäänköhän me yli vai ei ♥

7. Aion mennä ilman satulaa.
- Kyllähän mä menin, vaikka alkuun epäilinkin sen kanssa kun hypätäkkin piti. Mutta se oli lopulta todella kivaa, enkä edes tippunut.

8. Aion pitää hauskaa ja ottaa paljon kuvia.
- Hauskaa oli, ekana yönäkin melkeen kolmen aikoihin vielä naurettiin aulassa. Ja kuten aiemminkin jo sanoin, meillä oli ihanmahtava leiriporukka. Kuvien ottaminen vähän jäi, mutta taisin silti ottaa eniten kuvia mitä millään leirillä. Onneksi muut sitten kuvasivat munkin puolesta :D


 
Ja tässä vielä Senjan tekemä video, joka on aivan mahtava ja kuvaa hyvin meidän leiriviikkoa :D

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitoksia :) kunnia kuuluu muille leiriläisille, jotka kuvasivat. Unohdin vain hienosti merkata kenen ottamia kuvat ovat.

      Poista