lauantai 12. elokuuta 2017

Muka kouluratsastaja esteleirillä

Kesä humahti ohi sellaisella vauhdilla ja lopulta tekemistäkin oli jonkun verran, joten koneella istuminen oli todella vähäistä. Kuten lopulta blogin päivityskin. Se nyt ei ole muutenkaan ollut mitenkään aktiivista, mutta katsotaan miten jatkossa.

Torstaina alkoi koulu, vaikka olinkin siellä lopulta vain osan päivästä ja perjantainakin pidin niin sanotun omatoimisen vapaa päivän. Sen ansiosta kerkesinkin tämän kauden ensimmäiselle ratsastustunnille perjantaina. Oikeasti ensimmäinen jäi minulta välistä, kun oltiin Senjan kanssa Weekendeillä. Menin tunnin kuitenkin Gessyllä pellolla. Mitään kummallisuuksia ei tehty, kun itsenäisesti pääasiassa mentiin. Tein vähän temponvaihteluita ravissa ja laukassa sekä loppuun laukassa kiemurteluita. Saatiin näin vähän vastalaukkaakin, kun tilaa oli niin paljon. Vuosi sitten en olisi uskonut sanovani, että alan lämmetä tuolle tammalle. Gessy olikin aika kivantuntuinen.


Tänään sitten taas jonkin aikaa ollut haaveeni kävi toteen ja pääsin kokemaan todellista materialismionnellisuutta. Mulla nimittäin jo keväällä chapsit osoittivat hajoamisen merkkejä ja kesällä leirillä ne sitten hajosivat totaalisesti. Vielä perjantain tunnin niillä meni, mutta tänään asia saatiin korjattua. Ajeltiin Vantaan Hööksiin ja ulos lähdettiin mun ensimmäisten ratsastussaappaiden kanssa. Ja muutaman oheistuotteen. Kyllähän siinä vähän köyhtyi, mutta toivottavasti ovat sen arvoiset.

Sitten palataan vähän ajassa taaksepäin, heinäkuun puoleen väliin. Silloin me Senjan kanssa suuntasimme junilla kohti Savonlinnaa ja Vuohimäkeä. Siellä vietettiin todella mukava leiriviikko. Itselle uusia asioita olivat muunmuassa ajaminen ja uittaminen, joita päästiin kumpaakin kokeilemaan. Ja jos mun itsevarmuus keväällä esteillä katosi ihan kokonaan, niin leirillä sain sen taas takaisin. Ja jos viime vuonna Ponilaaksossa kouluratsastaja oli 3/11 leirikisoissa, niin tänä vuonna oltiin 4/18. Ja pääsin kokemaan ensimmäisen kunniakierroksenkin. Ja kuuntelin taas kommentteja kuinka mun pitäisi ryhtyä esteratsastajaksi, eikä mennä enemmän sileällä.

Alla on läjä kuvia leiriltä, niistä kiitokset Pinjalle!


Dänillä menin leirillä eniten ja leirikisatkin mentiin ruunan kanssa. Dänistä tulikin mun lemppari Vuohimäestä, heti ekan tunnin jälkeen kun sillä olin mennyt.
Ritalla menin ensimmäisen tunnin ja se oli myös mun leirihoitsu.1 kommentti:

  1. Itse aattelin ens vuonna suunnata leirille tuolle tallille, mutta mielessä kävi menisikö yleis vai esteleirille.. Tosiaan kokemusta ratsastuksesta löytyy 8vuotta, mutta esteillä alle 80cm.. Ja mietityttää pärjäisinkö tason puolesta leirillä. Minkä korkuisia te hyppäsitte? Oliko hyvä yhteishenki?

    Kiitos kivasta postauksesta! :)

    VastaaPoista