maanantai 8. elokuuta 2016

Armi 1v

Tänään tuo meidän pikkuinen apina täyttää vuoden, kamala kun aika kuluu. Juurihan se oli pieni pallero joka meille tuli. Talvellakin kun oli -30 astetta pakkasta niin toinen vetelee hangessa ihan innoissaan. Siellä sitä joutui itse kärvistelemään, kun toinen ei osoittanut mitään merkkejä että haluaisi sisälle. Nyt tuo pallero asustelee Tikin kanssa ulkona tarhassa. Siellä niillä on hyvä koppi ja pääseväthän ne sieltä lenkille mukaan. Varsinkin nyt kun itsekin on innostunut enemmän käymään, etenkin Pokemon Go on hyvä motivoija :D mutta enempää en selittele, alle laitan kuvia siitä kun vauvaa käytiin katsomassa ja viimeisimpiin kuvauskertoihin asti. Kuvat eivät välttämättä ole aivan oikeassa järjestyksessä :)

Vauvaa katsomassa

Tää taitaa olla siltä päivältä kun Armi tuli kotiin
Koirakaveri tuli kylään, mutta toinen menee ojaan piiloon

Pienestä pitäen on pitänyt kivien kanssa leikkiä


© Senja

7 kommenttia:

 1. Hieno Armi ♥ Rapsutuksia sille täältä suunnalta :3

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun ihanan näkönen! :) Tosi sulosia kuvia siitä on kyllä saatu!

   kamillaino.blogspot.fi

   Poista
 3. Oi vitsi kun se oli suloinen tuolloin ihan pikkuisena, on se kyllä toki nytkin :3 Aivan ihania kuvia sä oot tuosta ottanut - ja varmasti tuut vielä ottamaankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Armi on kyllä aivan ihana tapaus, vaikka vähän hassu onkin. Ja pitäisi taas ulkoiluttaa tuota kameraa ja jotain uusia kuvia Armista otella.

   Poista