maanantai 19. kesäkuuta 2017

Paljon pääkuvia

Pitkästä aikaa minua näkyy täälläkin. Kolmisen kuukautta siinä kerkesi vierähtämään, että sain aikaiseksi avata bloggerin ja kirjoittaa jotain. Kevät meni aika hujauksessa koulun kanssa, jossa sain ensimmäisen vuoden päätökseen ihan kiitettävästi. Kesätyötkin on jo tältä kesää suoritettu, joten kunnollinen loma on päässyt alkamaan.

En tiedä uskallanko luvata mitään hirveää aktiivisuutta kesälle tai syksyllekään, koska en yhtään tiedä kuinka paljon saan raavittua kirjoitettavaa ja kuvia kasaan. Parhaani yritän, mutta jää nähtäväksi mihin se riittää. Kesällä nyt on tulossa veljen rippijuhlat, ratsastusleiri Vuohimäessä ja Weekend. Pari juttua on mahdollisia, koskee niin hevosjuttuja kuin muitakin, mutta niistä tulee sitten lisää jos ne etenevät.

Mun ratsastustunnit loppui jo jokin aika sitten, mutta viimeisin hevosjuttu oli viime lauantaina. Kävin kaverin kanssa kuvaamassa koulukisoja Vivelyssä, jossa tuli kuvattua helppoB luokka. Alle tuleekin nyt parhaita paloja, kerrankin kun tuntui että kuvat onnistuivat edes vähän. Ja hyvin huomaa näistäkin jo, minkä tyylisiä kuvia tuli otettua vähän enempi.


2 kommenttia: