torstai 30. kesäkuuta 2016

Kiirettä pukkaa

Tässä vähän pikaisia kuulumisia puhelimella kirjoitettuna :D

Viimeinen estetunti meni aivan nappiin. Alkuverkasta loppuun asti oli kiva ratsastaa ja hypätä. Tehtiin maneesissa ensin itsenäistä alkuverryttelyä ja sitten vähän ohjattuja tehtäviä. Niilo oli mukavan reipas, mistään nihkeydestä ei ollut tietoakaan. Sitten mentiin kentälle jossa otettiin kahdelle eri esteelle hyppyjä. Viime kerralla esteet olikin ollut peilikuvana, joten nyt oli rata oikein kentällä. Nyt tulin muistaakseni verkkaesteetkin laukassa. Niilo veti rauhallisesti, mutta mun ei tarvinnut patistella eteenpäin. Itse C-merkin esterata mentiin toisena. En oikeastaan jännittänyt, mitä yleensä teen. Niilo yksinkertaisesti hyppäsi hyvin, itse pysyin hyvin mukana ja rata oli ohi ennen kuin huomasinkaan. Noh, eihän se viisi estettä paljoa ole :D


Sitten muita kuulumisia. Armi on oma, apinamainen hölmö itsensä. Sehän täyttää kohta vuoden, apua! Armi olikin nyt ensimmäisen yön ulkona Tikin kanssa. Siellä ne oli kopissa nukkumassa kun aamulla lähdettiin. Tikillä alkaa vähän vanhuus painaa, joten se on luovuttanut vahtimishommat kakaralle. Tikin jalka oli ainakin eilen ihan turvonnut ja raukka ontui, toivottavasti oli sen vain kolhaissut johonkin. Olin itse tuossa viikonloppuna vähän kipeä, joten maanantain olin töiden sijasta kotona. Toki kunto on vähän verottanut voimia, mutta tällä viikolla olen ollut vieläkin väsyneempi. Onneksi enää pari viikkoa ja sitten on se tältä kerralta ohi. Toivottavasti saisin samasta paikasta vuoden päästäkin kesätöitä.

Tällä viikolla vielä tänään mennään katsomaan tädin uutta koiranpentua, perjantaina tai lauantaina toivottavasti saisi omistakin koirista kuvia. Sitten riippuen jaksamisesta, haluaisin lauantaina mennä kuvaamaan estekisoja Laaksolle. Sunnuntaina sitten suunnitelmissa mennä katsomaan ja kuvaamaan parin kaverin koulukisat.


Muutenkin kesä alkaa näyttää aika täydeltä. Työt loppuu 15.7 perjantaina. Lauantaina mennään käymään sukulaisilla ja sunnuntaina mahdollisesti lähdetään ainakin äidin kanssa Tallinnaan. Sieltä sitten maanantaina takaisin. Tiistaista torstaihin Senja tulee meille ja käydään ainakin Helsingissä sekä Järvenpäässä. Sitten sunnuntaina suunta kohti Keuruuta ja Ponilaaksoa, jonne mennään sitten Senjan kanssa leirille. Sen jälkeen onkin sitten mun ainoat pari viikkoa, kun ei ole mitään suunnitelmia. Koulu alkaakin 11. päivä. Pääsin onnekseni Suomen liikemiesten kauppaopistoon datanomiksi opiskelemaan. Vielä en tiedä, pääsinkö kaksoistutkintoa suorittamaan vai en. Se selviää kuitenkin heinäkuun alussa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti